Zašto je Divi najbolja WordPress Tema

20 razloga za Divi Temu. Preko 700.000 korisnika. U njoj je DIVI BILDER, najmoćniji alat za izradu WP sajta, sa preko 1.300 šablona stranica. Jednostavna za početnike (prevuci i spusti). Besplatan Divi Video kurs. Divi tema košta 89$, ali možete je dobiti Besplatno!
17. 10. 2020.
Dejan Burić
WordPress

Pogledajte 20 razloga zbog kojih koristim Divi Temu za izgradnju mog sajta.

Spremio sam Vam Besplatan Divi Video kurs, sa 39 video tutorijala.
Imate pristup Demo sajtu na kojem ćete
ODMAH da pravite stranice za svoj WordPress sajt koristeći Divi Temu!

Divi Tema košta 89$ godišnje, ali dobijate je Besplatno ako kupite moj Video kurs.

Zašto je Divi najbolja WordPress Tema

1. Divi Tema

Divi WordPress tema je proizvod kompanije ElegantThemes, čiji vlasnik je Nick Roach. Divi nije obična WP tema! U njoj je i Divi bilder, najmoćniji alat za jednostavnu izradu WordPress (WP) sajta.

Kliknite na ikonicu dole desno, za pregled videa na celom ekranu.

2. Divi Bilder

Divi bilder je najmoćniji alat za jednostavnu izradu WP sajta. Ima preko 40 modula (elemenata) za ubacivanje sadržaja sajta. Pomoću njih možete jednostavno ostvariti svaku funkciju ili efekat koji želite na sajtu. Sve se radi vizuelno. Odmah vidite uživo svaku promenu koju napravite. Imate poseban pregled za uređivanje stranice za tablet i za telefon.

divi-modules

3. Divi Plugins (dodaci)

Uz Divi temu dobijate i Bloom Plugin za email marketing (jednostavno postavljanje opt-in formi na sajt, pomoću gotovih šablona) i Monarch Plugin za društvene mreže.

Kliknite na ikonicu dole desno, za pregled videa na celom ekranu.

4. Divi Layouts (šabloni)

Divi trenutno ima 185 pakovanja (Layout Packs) gotovih sajtova, sa preko 1.300 profesionalno dizajniranih šablona stranica. I to se stalno dopunjuje! Svaki šablon stranice (Layout) postavljate na svoj sajt u par klikova! Onda samo zamenite tekstove i slike.

Kliknite na ikonicu dole desno za pregled videa na celom ekranu.

5. Divi Demo sajt

Divi ima svoj Demo sajt na kojem možete ODMAH da isprobate pravljenje stranice sajta pomoću Divi bildera i Divi šablona (Layouts).

6. Divi Dokumentacija

Divi ima sva potrebna uputstva i video tutorijale za korišćenje svojih proizvoda (Divi tema, Divi bilder, Bloom, Monarch). U samom Divi bilderu pored svakog elementa imate uputstvo za korišćenje i video tutorijal.

7. Divi Opcije

Theme Builder je najmoćnija opcija. U njemu kreirate šablone (header, footer, blog post itd.) koji su odmah aktivni na celom sajtu ili na stranicama koje Vi odredite. Divi Library (biblioteka) u koju možete da sačuvate svaki element koji kreirate i da ga posle postavite u 2 klika bilo gde na sajtu. Global Presets je opcija pomoću koje na jednom mestu unosite promene za ceo sajt!

8. Divi Apdejti

Divi se stalno usavršava! Na svakih nekoliko meseci dobija nove korisne i znatno poboljšane funkcije (apdejte). Evo nekih najnovijih: Better Responsive Previews, Divi Marketplace, Divi Presets, Divi Hosting, Divi Layers, Divi Scroll Effects, Divi Position Options, Divi Sticky OptionsDivi Layouts in Gutenberg, Divi Theme Builder.

9. Divi Blog

Divi ima Blog sa oko 4.000 postova (članaka)! Tu možete naučiti mnogo o svim temama vezanim i za izgradnju sajta i za marketing. A stalno dele besplatne šablone za stranice i Blog postove.

10. Divi Sajtovi

Na Divi Blogu stalno možete naći konkretne primere sajtova urađenih u Divi temi. Ovo su neki primeri Divi sajtova. Tako možete da vidite kako drugi koriste Divi temu i da dobijete ideje i inspiraciju za pravljenje Vašeg Divi WordPress sajta.

11. Divi YouTube Kanal

Divi ima svoj YouTube kanal sa mnogo korisnih i praktičnih video tutorijala za korišćenje Divi teme i Divi bildera. Samo u polju za pretragu ukucajte željeni pojam i videćete sva videa na tu temu. Ili izaberite Play Liste.

12. Divi Facebook Stranica

Divi ima zvaničnu Facebook stranicu i Facebook grupu. Na stranici svakodnevno objavljuju korisne postove. U grupi možete dobiti pomoć ostalih članova grupe.

13. Divi WP Plugins

U samom WordPress-u imate veliki broj besplatnih plaginova (dodataka) za Divi temu, pomoću kojih na svom sajtu možete postići svaku funkciju i svaki efekat koji želite.

14. Divi ocene korisnika

Divi tema je dobila najbolje ocene korisnika na svim najpoznatijim sajtovima koji to objavljuju: TrustPilot, G2, Capterra, Sitejabber.

15. Divi Preporuke

Svi najpoznatiji sajtovi koji rade upoređivanja WP Tema, svrstali su Divi u sam vrh najboljih WordPress tema: HubSpot, IsitWP, Athemes, WinningWP, WPBeginner, WPForms, ColorLib, CodeinWP.

16. Divi Recenzije

Na mnogim sajtovima i YouTube kanalima možete naći veoma pozitivne recenzije Divi teme i Divi bildera. HubSpot, ColorLib, WinningWP, ColectiveRay, WebsiteHosting, Mak (video), LegitReviews (video).

17. Divi Third Party

Postoji veliki broj nezavisnih sajtova (Third Party – treće lice) koji prave i prodaju neverovatan izbor šablona (layouts) i dodataka (plugins) za Divi temu. Ovo su neki od njih: DiviSupreme, DiviLife, DiviModules, CakeWP, DiviToolbox, Divico.US, DiviNext i mnogi drugi. Postoje i sajtovi gde na jednom mestu možete videti sve te Divi Third Party proizvode: Najpoznatiji je Elegant Marketplace.

18. Divi Edukacija

Postoje mnogi sajtovi i YouTube kanali  sa praktičnom edukacijom za korišćenje Divi teme i Divi bildera. Evo nekih: Mak, Josh Hall, Darrel Wilson, Ferdy Korpershoek, Wade McMaster, DiviSoup, Quiroz, Nelson Lee Miller i mnogi drugi. Od njih možete mnogo da naučite i primenite na svom Divi sajtu.

19. Divi Facebook grupe

Postoji mnogo Divi Facebook grupa u kojima možete dobiti Divi edukaciju i praktičnu pomoć članova grupe: Evo nekih: Divi Web Designers, Divi Community, Divi Theme Examples, Divi Theme Help and Share, Divi Theme Tutorials, The Divi Teacher, Divi Theme Users.

20. Divi Cene

Za 89$ GODIŠNJE dobijate Divi All-In-One Theme, Divi Builder Plugin, Bloom Email Optin Plugin, Monarch Social Media Plugin i Extra Magazine Theme. I sve to možete koristiti NA NEOGRANIČENOM BROJU SAJTOVA! Kada istekne 1. godina, NE MORATE da plaćate obnovu! Ostaće Vam svi ovi proizvodi i sve što ste napravili. Jedino nećete dobijati Divi Apdejte. Druga opcija je da PLATITE JEDNOM 249$ i tada TRAJNO dobijate proizvode i Apdejte.

Primera radi, druga najprodavanija WP tema Avada košta godišnje 60$ ZA 1 SAJT, a drugi najpoznatiji WP bilder Elementor košta godišnje 99$ ZA TRI SAJTA.

Besplatan Divi Video kurs

Pripremio sam za Vas Besplatan Divi Video kurs, sa 39 video tutorijala u kojima ćete naučiti kako da koristite Divi za izgradnju Vašeg WordPress sajta. Praktično i detaljno!

Kliknite na ikonicu dole desno, za pregled videa na celom ekranu.

Besplatan Divi Video kurs preuzmite NA DNU OVE STRANE. Pogledajte kratak video, kako da preuzmete Besplatan Divi Video kurs.

Kliknite na ikonicu dole desno, za pregled videa na celom ekranu.

Ako kliknete na ovaj baner ispod i kupite Divi, ja ću dobiti affiliate proviziju.
Pri tome, Vi nećete platiti nikakvu višu cenu, nego onu koja je na Divi sajtu.

Divi WordPress Theme

Kako da dobijete Divi Besplatno?

Da biste dobili Divi Besplatno, treba da kupite moj Video kurs. Posetite OVU STRANICU. Na njoj upišite svoju Email adresu i Preuzmite Sadržaj Video kursa. Mejlom ćete dobiti sve potrebne informacije o tome kako da kupite Video kurs i kako da dobijete Divi besplatno. To je samo 1 od 5 specijalnih BONUSA koje dobijate kupovinom Video kursa.

Besplatna edukacija

Pogledajte i ovo

Internet zarada – Vodič za početnike

Kako zaraditi na internetu. 2 preduslova za internet zaradu. Ovako nećete zaraditi. Kako prepoznati internet prevare. 5 najbitnijih stvari o prodaji. 2 stvari koje Vam trebaju za početak. Proces zarade ima 2 koraka. Zašto je email marketing neophodan za zaradu. Prvi cilj marketinga. Video marketing. Affiliate marketing. Pasivna zarada. Ideje za internet zaradu.

Komentari

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *