dburic.net BLOG

Praktična marketing edukacija kroz video tutorijale.
Izgradnja WordPress Sajta/Bloga i vizuala za promocije.
Email, Video i Affiliate marketing. Pasivna zarada.

dburic-net-social-media

Kako zaraditi na internetu. 2 preduslova za internet zaradu. Ovako nećete zaraditi. Kako prepoznati internet prevare. 5 najbitnijih stvari o prodaji. 2 stvari koje Vam trebaju za početak. Proces zarade ima 2 koraka. Zašto je email marketing neophodan za zaradu. Prvi cilj marketinga. Video marketing. Affiliate marketing. Pasivna zarada. Ideje za zaradu.

Šta su domen i hosting. Sistem plaćanja hostinga. Postavljanje WordPress-a. Razlika između sajta i bloga. Kako izabrati najbolji hosting za početnike. Gde naći prave informacije za izbor hostinga. Koji hosting preporučujem. Kako zaraditi od hostinga.

20 razloga za Divi Temu. Preko 700.000 korisnika. U njoj je DIVI BILDER, najmoćniji alat za izradu WP sajta, sa preko 1.300 šablona stranica. Jednostavna za početnike (prevuci i spusti). Besplatan Divi Video kurs. Divi tema košta 89$, ali možete je dobiti Besplatno!

Affiliate (partnerski) marketing je najlakši put do internet zarade. Idealno za početnike. Minimalno ulaganje. Trebaju Vam samo sajt i autoresponder. Dugoročna pasivna zarada. Neograničene mogućnosti za zaradu. Moj Affiliate program Znanje i Zarada.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Počnite odmah !

Preuzmite Besplatan video kurs!

Besplatan Divi Video kurs Naučite da koristite Divi bilder
za izgradnju Vašeg WP sajta. 39 video tutorijala.